Vacatures bij de gemeente Wijk bij Duurstede

Nieuwe collega gezocht

Vacatures

Werk bij Duurstede

Kijk voor het aanbod van vacatures in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek op de website Werk bij Duurstede

Logo van website van Werk bij Duurstede

Direct bijdragen aan de Wijkse Samenleving? 

Want dat is waar we het voor doen: bijdragen aan een prettig klimaat om in te wonen en recreëren, een breder onderwijsaanbod, betere bereikbaarheid en optimale condities voor werkenden; hulp bieden aan wie dat nodig heeft. Zomaar wat grepen uit het brede palet aan taken binnen onze gemeente. Taken die de laatste jaren alleen maar toenemen en verbreden. Daarbij werken we steeds meer en intensiever samen met onze inwoners aan oplossingen. En natuurlijk hebben we daarbij de verantwoordelijkheid  om met de ons toevertrouwde middelen een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Werk dat ertoe doet dus… Meer informatie

Open sollicitatie

Het sturen van een open sollicitatie raden wij je op dit moment af. Het aantal mogelijkheden voor instroom is te beperkt om zinvol een bestand van open sollicitaties aan te houden. Je kunt daarom beter onze vacatures op deze website of in de media in de gaten houden. Als er een openstaande vacature is kun je gericht solliciteren.

Onze procedure

Interne voorrang

Wij bieden onze medewerkers graag mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Daarom bieden wij vacatures eerst aan onze eigen medewerkers aan. Zij hebben bij voorrang de mogelijkheid om hun belangstelling te laten blijken. En die reacties nemen we zeer serieus.
Met de netwerkorganisatie Switch delen daarnaast de gemeenten De Bilt, Bunnik, Leusden, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Woudenberg, Wijk bij Duurstede en Zeist hun interne vacatures. Dat betekent dat ook medewerkers uit deze gemeenten die interesse tonen een voorrangstatus als interne kandidaat hebben.

In- en extern tegelijkertijd werven

In een enkel geval, als wij verwachten dat de kans op interne belangstelling te gering is, wordt voor de voortgang een vacature tegelijkertijd in- en extern open gesteld. Reacties uit de eigen organisatie en uit de Switch gemeenten worden daarbij met voorrang behandeld. In de vacaturetekst vermelden wij het als dit het geval is.

Stage lopen?

Ben je op zoek naar een stageplaats of zoek je een plaats voor je afstudeeropdracht? Wij vinden het belangrijk hiervoor regelmatig ruimte te bieden.
Stuur een mailtje met je CV naar personeel-en-organisatie@wijkbijduurstede.nl en vermeld daarbij:

  • welke opleiding je volgt, welk jaar en bij welke school/universiteit;
  • wat voor soort stage- of afstudeerplek je zoekt (soort afdeling, soort werk) en waarom (je motivatie);
  • voor welke periode en voor hoeveel dagen per week je iets zoekt.

Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn en laten je dat weten. Wij hebben een regeling waarbij je in de meeste gevallen een stagevergoeding krijgt.