Direct naar de hoofdinhoud van deze pagina

Vacatures

Nieuwe collega gezocht

Medewerker Personeels- en Salarisadministratie

Wij zoeken een Medewerker Personeels- en Salarisadministratie, reageren kan tot 2 september 2018.

Omgevingsjurist

Wij zoeken een Omgevingsjurist, reageren kan tot 26 augustus 2018.

Vakantiewerker Wijkbeheer

Gemeente Wijk bij Duurstede zoekt een Vakantiewerker Wijkbeheer, reageren kan tot 30 juli 2018.

Kijk voor het aanbod van vacatures in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek op de website Werk bij Duurstede. 

Logo van website van Werk bij Duurstede

Open sollicitatie

Het sturen van een open sollicitatie raden wij je op dit moment af. Het aantal mogelijkheden voor instroom is te beperkt om zinvol een bestand van open sollicitaties aan te houden. Je kunt daarom beter onze vacatures op deze website of in de media in de gaten houden. Als er een openstaande vacature is kun je gericht solliciteren.

Onze procedure

Interne voorrang

Wij bieden onze medewerkers graag mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Daarom bieden wij vacatures eerst aan onze eigen medewerkers aan. Zij hebben bij voorrang de mogelijkheid om hun belangstelling te laten blijken. En die reacties nemen we zeer serieus.
Met de netwerkorganisatie Switch delen daarnaast de gemeenten De Bilt, Bunnik, Leusden, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Woudenberg, Wijk bij Duurstede en Zeist hun interne vacatures. Dat betekent dat ook medewerkers uit deze gemeenten die interesse tonen een voorrangstatus als interne kandidaat hebben.

In- en extern tegelijkertijd werven

In een enkel geval, als wij verwachten dat de kans op interne belangstelling te gering is, wordt voor de voortgang een vacature tegelijkertijd in- en extern open gesteld. Reacties uit de eigen organisatie en uit de Switch gemeenten worden daarbij met voorrang behandeld. In de vacaturetekst vermelden wij het als dit het geval is.