Direct naar de hoofdinhoud van deze pagina

Het gemak van de Afvalwijzer app

Downloaden

De app kunt u gratis downloaden via de Appstore, Google Playstore of Windows Phone Store.

MijnAfvalWijzer.nl

Voor inwoners zonder smartphone of tablet is er de website Mijn Afvalwijzer.nl. Hier logt u ook in met uw postcode en huisnummer en kunt u dezelfde informatie raadplegen als in de app. Een herinnering instellen kan hier ook: u ontvangt dan een reminder via e-mail.

Herinnering instellen

Het instellen van een herinnering in de app en via de website is eenvoudig.
Kijk in de app bij Instellingen, helemaal onderin het menu dat u opent door te klikken op de drie streepjes links bovenin de balk van de AfvalWijzer. Vul uw voorkeuren in en u ontvangt voortaan een berichtje op de door u ingestelde dag en tijd.

Op de website Mijn Afvalwijzer.nl vult u onder Meldingen in het menu, linksboven in uw scherm, uw e-mailadres en de gewenste afvalsoorten in. U ontvangt dan in het vervolg deze informatie via e-mail.

Alle afvalinformatie

Naast de ophaaldagen, vindt u in de app en op de website alle informatie over afval en afval scheiden in onze gemeente, zoals:

• het maandoverzicht op de app en op de website de afvaljaarkalender (ook als PDF, om uit te kunnen printen);
  • nieuws van de gemeente over afvalinzameling;
  • alle afvalscheidingsinformatie;
  • handige tips;
  • en de locaties van alle inzamelcontainers voor plastic, glas, en kleding.

Meer informatie

Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact op met de Container informatielijn op het gratis nummer 0800-333 66 99.

Het gemak van de Afvalwijzer app