Direct naar de hoofdinhoud van deze pagina

Waar heeft u behoefte aan openbare laadpunten voor elektrische auto’s?

Het aantal elektrische auto's in de gemeente Wijk bij Duurstede neemt de komende jaren toe. Daarmee groeit de vraag naar openbare laadpunten. Om aan deze vraag te kunnen voldoen, plaatst de EigenWijkse Energie Coöperatie in samenwerking met Van der Sijs techniek en gemeente Wijk bij Duurstede de komende drie jaar 50 openbare laadpunten.

Waar heeft u behoefte aan openbare laadpunten voor elektrische auto’s?

De gemeente wil graag weten waar behoefte is aan openbare laadpunten in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek. U kunt een verzoek of suggestie voor een openbaar laadpunt doen door het formulier in te vullen. De ontvangen resultaten worden meegenomen in de keuze voor locaties.

Heeft u al eerder contact opgenomen met de gemeente om te informeren naar een openbaar laadpunt?

Deze verzoeken zijn bij ons bekend en nemen wij mee in de afweging.

Heeft u vragen naar aanleiding van het formulier of wilt u meer weten?

Neem dan contact op met Martine van der Woude, beleidsmedewerker duurzaamheid, gemeente Wijk bij Duurstede: m.vanderwoude@wijkbijduurstede.nl of bel 0343-595595.

Laadpunt