Nieuwbouw

Wijk bij Duurstede is een oude stad aan het water. De stad wordt omarmd door de groene dorpen Cothen en Langbroek. Samen vormen deze drie kernen de gemeente Wijk bij Duurstede. Met een gezellige stadshaven, een sfeervolle historische binnenstad met winkels en galeries, restaurants en terrassen.

Maar ook een landelijk gebied met veel fruitbomen, boerderijen, kastelen en landgoederen. Je woont en leeft er met de stadse voorzieningen en de rust en ruimte van het Kromme Rijngebied.

Je vindt er basisscholen, een middelbare school, een ruim aanbod aan winkels, musea, bibliotheken, een theater/bioscoop, sportvoorzieningen, een rijk verenigingsleven en veel recreatiemogelijkheden. 

Nieuwe woningen

De komende jaren worden in de gemeente Wijk bij Duurstede veel nieuwe woningen gebouwd. Er komen woningen in de bestaande wijken. Ook bouwen we nieuwe wijken. 

Op zoek naar een nieuwbouwwoning?

Dit zijn de plannen voor nieuwbouw in Wijk bij Duurstede:

Dit zijn de plannen voor nieuwbouw in Cothen:

Dit zijn de plannen voor nieuwbouw in Langbroek:

Particuliere bouwkavels te koop

Wilt u zelf een woning bouwen? De gemeente Wijk bij Duurstede verkoopt ook bouwkavels. Kijk bij de verschillende plannen voor nieuwbouw:

Meer weten over particuliere bouwkavels?

Neem dan contact op met Tanja Notten via telefoonnummer 0343-595595 of stuur een e-mail naar t.notten@wijkbijduurstede.nl.

Bouwkavels voor bedrijven

Wilt u meer informatie over kavels voor bedrijven? Kijk dan op onze pagina "informatie over onze bedrijventerreinen".