Direct naar de hoofdinhoud van deze pagina

Nieuwbouw

Wijk bij Duurstede is een oude stad aan het water. De stad wordt omarmd door de groene dorpen Cothen en Langbroek. Samen vormen deze drie kernen de gemeente Wijk bij Duurstede. Met een gezellige stadshaven, een sfeervolle historische binnenstad met winkels en galeries, restaurants en terrassen.

Maar ook een landelijk gebied met veel fruitbomen, boerderijen, kastelen en landgoederen. Je woont en leeft er met de stadse voorzieningen en de rust en ruimte van het Kromme Rijngebied.

Je vindt er basisscholen, een middelbare school, een ruim winkelaanbod, musea, bibliotheken, een theater/bioscoop, sportvoorzieningen, een rijk verenigingsleven en veel recreatiemogelijkheden. 

Nieuwe woningen

De komende jaren worden in de gemeente Wijk bij Duurstede veel nieuwe woningen gebouwd. Er komen woningen in de bestaande wijken. Ook bouwen we nieuwe wijken. 

Op zoek naar een nieuwbouwwoning?

Dit zijn de nieuwbouwplannen in Wijk bij Duurstede:

In Cothen kunt u ook uw droomhuis kopen of bouwen in nieuwbouwplan:

Nieuwbouw in Langbroek vindt u in:

Op Funda vindt u het complete aanbod van koopwoningen in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek.

Particuliere bouwkavels te koop

Wilt u zelf een woning bouwen? De gemeente Wijk bij Duurstede verkoopt ook bouwkavels in verschillende nieuwbouwplannen. Namelijk in:

Neem contact op met de gemeente als u geïnteresseerd bent in een bouwkavel. Dat kan door het sturen van een e-mail naar info@wijkbijduurstede.nl of door te bellen naar mevrouw Marianne Schaap via telefoonnummer 0343-595510. 

Bouwkavels voor bedrijven

Voor informatie over kavels voor bedrijven verwijzen wij u naar de informatie over onze bedrijventerreinen.