Direct naar de hoofdinhoud van deze pagina

De Kamp: Parkwoningen 

Een kleinschalig bouwproject van zes twee-onder-één-kapwoningen in de centraal gelegen nieuwe wijk De Kamp in Cothen. Een schitterende locatie voor mensen die hoge eisen stellen aan een ruime en parkachtige woonomgeving. Bekijk de verkavelingstekening van De Kamp.

Woningtype: twee-onder-één-kapwoningen

Wethouder Jeroen Brouwer bouwt mee aan de Parkwoningen in Cothen

Op 5 februari 2018 vond op de Kamp in Cothen een officiële handeling plaats bij de 6 Parkwoningen die nu worden gebouwd. Bouw- en aannemingsbedrijf AJ van der Tol bouwt 6 twee-onder-één-kapwoningen.

Medewerkers van de aannemer, onderaannemers, betrokkenen vanuit de gemeente Wijk bij Duurstede en de kopers van de woningen kwamen bij elkaar om de bouw te vieren van deze nieuwe huizen. Wethouder Jeroen Brouwer vertelde over zijn verleden in de directe omgeving van deze locatie. Zo heeft hij hier in het verleden bij de plaatselijke voetbalvereniging tegen de bal mogen trappen. Voor hem heel bijzonder om te zien hoe hier nu in snel tempo de nieuwe wijk vorm krijgt. Na het succeswensen van kopers en bouwer klom Brouwer in de hijskraan om de laatste vloerplaat van de begane grond van de woningen te plaatsen. De bouwers stortten de naden dicht waarna met z’n allen onder het genot van een borrel en warme bitterbal werd nagepraat.

Planning van de bouwer is om de woningen omstreeks 1 oktober 2018 op te leveren aan de kopers. Meer informatie vindt u op de website Parkwoningen

Jeroen Brouwer is even kraanmachinist
De laatste vloerplaat wordt gelegd

Meer informatie of interesse in een woning?

Dan kunt u contact opnemen met Bouwbedrijf A.J. van der Tol in Bunnik. Te bereiken via telefoonnummer 030-6561400 of via e-mail: info@ajvandertol.nl. Ook kunt u de website van Bouwbedrijf A.J. van der Tol raadplegen.

Heeft u vragen aan de gemeente? Neem dan contact op met mevrouw Tanja Notten, projectmanager, via telefoonnummer 0343-595595 of per e-mail: info@wijkbijduurstede.nl.

Parkwoningen De Kamp in Cothen

Een indruk van de Parkwoningen