Residentie Stadszicht

Appartementen en penthouses in Wijk bij Duurstede

Op 20 maart 2019 is de verkoop van ‘Residentie Stadszicht’ van start gegaan. Het nieuwbouwproject wordt gerealiseerd op de voormalige schoollocatie ‘De Opstap’ op de kruising van de Jacob van Ruisdaelstraat met de David van Bourgondiëweg in Wijk bij Duurstede. Dat is wonen tegen de binnenstad aan met alle voorzieningen op loopafstand.

De 27 luxe appartementen zullen variëren in oppervlakte van 85 tot 140 m2. Onder het gebouw wordt een parkeerkelder gerealiseerd. Alle appartementen verkrijgen minimaal één privéparkeerplaats in deze kelder.

De verkoop van het nieuwbouwproject wordt verzorgd door de projectmakelaar ENTREE Makelaars uit Wijk bij Duurstede. Indien u interesse heeft in het project en u vragen heeft, neem dan gerust contact op met het makelaarskantoor via telefoonnummer: 0343 - 57 55 75.

Meer weten over Residentie Stadszicht

Kijk dan op de projectwebsite Residentie Stadszicht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ENTREE Makelaars uit Wijk bij Duurstede, telefoonnummer 0343 – 57 55 75 of e-mail wbd@entreemakelaars.nl.

Residentie Stadszicht
Residentie Stadszicht