Direct naar de hoofdinhoud van deze pagina

Residentie Stadszicht

Appartementen en penthouses in Wijk bij Duurstede

Rond de jaarwisseling van 2018/2019 gaat het nieuwbouwproject ‘Residentie Stadszicht’ in de verkoop. De appartementen worden gerealiseerd op de voormalige schoollocatie ‘De Opstap’ op de kruising van de Jacob van Ruisdaelstraat met de David van Bourgondiëweg in Wijk bij Duurstede. Dat is wonen tegen de binnenstad aan met alle voorzieningen op loopafstand.

De 27 luxe appartementen zullen variëren in oppervlakte van 85 tot 140 m2. Onder het gebouw wordt een parkeerkelder gerealiseerd. Alle appartementen krijgen minimaal één privéparkeerplaats in deze kelder.

De verkoop van het nieuwbouwproject wordt verzorgd door de projectmakelaar ENTREE Makelaars uit Wijk bij Duurstede. Indien u interesse heeft in het project en u vragen heeft, neem dan gerust contact op met het makelaarskantoor via telefoonnummer 0343 - 57 55 75.

Meer weten over Residentie Stadszicht

Kijk dan op de projectwebsite. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ENTREE Makelaars uit Wijk bij Duurstede, telefoonnummer 0343 – 57 55 75 of e-mail wbd@entreemakelaars.nl.

Residentie Stadszicht
Residentie Stadszicht