Direct naar de hoofdinhoud van deze pagina
Start bouw Hortus juli 2018

Naast het winkelcentrum De Horden in Wijk bij Duurstede ontstaat een kwalitatief hoogwaardige nieuwe invulling op en rond de plaats van de voormalige sporthal. Door AKMReales uit Barendrecht worden in totaal 65 woningen gebouwd en wordt circa 250 m2 detailhandel toegevoegd. Door de gemeente is de Zeeuwse Steen iets omgelegd voor de nieuwbouw. 

De ontwikkelaar verwacht in juli 2018 te starten met de bouw.

Meedenkgroep

In januari 2017 zijn de globale plannen van AKM-Reales tijdens een informatieavond gepresenteerd. Deze plannen zijn door de projectontwikkelaar en de gemeente samen met een meedenkgroep van omwonenden en winkeliers verder uitgewerkt. In totaal komen er 65 appartementen. Ook komt er 250 vierkante meter aan ruimte voor nieuwe winkels en komen de bestaande winkels aan de sporthal weer terug in de nieuwbouw. De parkeerplaats voor het winkelcentum en de inrichting van het Sluishoofd en de Zeeuwse Steen tot aan de Overloop worden ook grondig aangepakt. 

Interesse in een woning of appartement?

Heeft u interesse in een woning of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Pim van Veen Makelaardij, telefoonnummer:  0345-520 640 of kijk op de website van Hortus Wijk bij Duurstede.

Meer informatie

Heeft u vragen aan de gemeente? Neem dan contact op met Jan Veenstra, projectmanager, via telefoonnummer 0343-595642 of per e-mail: jveenstra@wijkbijduurstede.nl.

Impressie van het bouwplan

Hortus in vogelvlucht Hordenweg en Sluishoofd
Hortus vogelvlucht Zeeuwse Steen
Hortus vogelvlucht Sluishoofd
Hortus vogelvlucht Hordenweg-Amstel
Hortus Sluishoofd
Hortus Hordenweg-Sluishoofd
Hortus Hordenweg-Amstel
Hortus Binnentuin