Direct naar de hoofdinhoud van deze pagina

Project Kerkdwarsweg in Cothen

Een kleinschalig bouwproject op een unieke locatie op de plek van de voormalige brandweergarage aan de Kerkdwarsweg in Cothen. Op deze locatie kunt u uw droomwoning (laten) bouwen, bijvoorbeeld een ruime twee-onder-een-kapwoning met garage, of een vrijstaande woning met garage en achtertuin direct aan de Kromme Rijn. Of u laat uw eigen woning ontwerpen en bouwen binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan.

Op de verkavelingstekening kunt u zien waar de kavels liggen en wat de afmetingen zijn. De prijzen van de kavels zijn in onderstaande lijst opgenomen. 

De prijzen van de kavels aan de Kerkdwarsweg in Cothen verschillen per kavel. De direct aan de Kromme Rijn gesitueerde kavels A en B zijn gezien hun ligging duurder dan de iets terug liggende kavels.

De prijzen van de kavels zijn inclusief BTW omdat de gemeente al sloopwerkzaamheden heeft uitgevoerd. Overdrachtsbelasting is daarmee niet meer van toepassing.

Heeft u interesse in een kavel?

Neem dan contact op met Jan Veenstra, projectmanager bij de gemeente Wijk bij Duurstede via telefoonnummer 0343-595595 of via e-mail jveenstra@wijkbijduurstede.nl.

Nieuwbouw Kerkdwarsweg

Dit is mogelijk een invulling van het bouwplan.