Het oude Stadhuis wordt verbouwd!

Museum Dorestad en de VVV komen straks in een vernieuwd gebouw

Het oude Stadhuis aan de Markt 24 in Wijk bij Duurstede wordt verbouwd. De verbouwing start waarschijnlijk begin 2021. Een jaar later moet alles klaar zijn. Na de verbouwing ziet dit Rijksmonument er van binnen en ook deels van buiten anders uit. Het gebouw wordt van binnen moderner, duurzamer en is daarmee voorbereid op de toekomst. Dat is goed nieuws voor onze inwoners, ondernemers en bezoekers! 

Informatie over alles wat te maken heeft met het oude Stadhuis leest u op de webpagina Stadhuis. Bijvoorbeeld een stukje geschiedenis en voorbereidingen voor de verbouwing.  

Museum Dorestad is al enkele jaren gesloten voor publiek. Als alles loopt zoals gepland, verhuist het museum eind 2021 naar het oude Stadhuis. In de tussentijd start op 1 juli 2020 een Pop-up museum in de toren van de Grote Kerk. Informatie over Museum Dorestad leest u op de webpagina Museum Dorestad.

De VVV zit nog in het pand, maar verhuist na de zomervakantie tijdelijk naar een andere plek. Want het is lastig om tijdens een ingrijpende verbouwing bezoekers te ontvangen. Meer informatie over de VVV leest u op de webpagina VVV.

VVV in het oude Stadhuis