Direct naar de hoofdinhoud van deze pagina

ToekomstBlik

Gezocht: mensen met een mening

Het gemeentebestuur van Wijk bij Duurstede wil met het traject ToekomstBlik letterlijk een blik in de toekomst werpen. Voor zover dat mogelijk is natuurlijk. We doen niet aan waarzeggerij, maar willen wel zo goed mogelijk weten wat er op ons afkomt. Zodat we nu kunnen (bij) sturen en de toekomst ons niet zomaar overkomt. Onze kinderen willen we ook een fijne plek bieden om te wonen, te werken en te leven. We willen weten wat voor u belangrijk is en wat minder belangrijk. Nu en later.

ToekomstBlik

Wie zoeken we?

Meedenkers, doemdenkers, frisdenkers en iedereen die een mening heeft om ook een blik op de toekomst te werpen. Met z’n allen zien we tenslotte meer.

Inwoners

Wat vindt u van het leven in deze gemeente? Wat is mooi, waar maakt u zich zorgen over, wat vraagt u zich af? En als u naar de toekomst kijkt, wat ziet u dan?  Praat met ons en andere inwoners mee.

Bijeenkomsten voor inwoners

  • Voor de kern Langbroek op 22 mei van 19.00-22.00 uur, locatie Dorpshuis De Toekomst
  • Voor de kern Wijk bij Duurstede op 29 mei van 19.00-22.00 uur, locatie Revius Lyceum

Internet

  • Online community van 29 mei t/m 2 juni

U kunt kiezen om deel te nemen aan een bijeenkomst of voor de online deelname via internet. Of u doet mee aan beide, wat u wilt. Aanmelden kunt u via het online aanmeldformulier of via telefoonnummer 0343-595 595.

Ondernemers en maatschappelijke partners

Ondernemen in Wijk bij Duurstede, wat maakt het mooi, waar maakt u zich zorgen over en wat vraagt u zich af? En als u kijkt naar dat waar ú als maatschappelijke partner voor staat en u kijkt naar de toekomst, wat zijn dan de mooie dingen, waar maakt u zich dan zorgen over en wat vraagt u zich af? Als u naar de toekomst kijkt, wat ziet u dan? 

Bijeenkomst voor ondernemers en maatschappelijke partners

  • 18 mei 19.00 – 22.00 uur, locatie Revius Lyceum

Internet

  • Online community van 29 mei t/m 2 juni

U kunt kiezen om deel te nemen aan een bijeenkomst of voor de online deelname via internet. Of u doet mee aan beide, wat u wilt.
Aanmelden kunt u via het online aanmeldformulier of via telefoonnummer 0343-595 595.