Direct naar de hoofdinhoud van deze pagina

Collectieve inkoopactie zonnepanelen

06-10-2020

De gemeente Wijk bij Duurstede en het Energieloket organiseren gezamenlijk een inkoopactie voor zonnepanelen voor inwoners uit de gemeente. De inkoopactie is bedoeld voor huiseigenaren die op hun eigen dak energie willen opwekken. Wilt u starten met het opwekken van uw eigen energie? Dan is dit een interessante actie voor u. Vul het formulier in en doe mee! Deze actie loopt tot 1 november 2020.

De gemeente en Energieloket ontvangen over deze actie geen commissie. Ons doel is om hiermee inwoners te ontzorgen en te stimuleren in de aanschaf van zonnepanelen. De gemeente wil in 2030 energieneutraal zijn. Hierbij hebben we de inwoners hard nodig! Daarom hebben we de handen ineen geslagen met lokale ondernemers. Zij bieden hun zonnepanelen, die nu bovendien goedkoper zijn dan ooit, aan met geweldige korting. Zo werken we samen aan een duurzame toekomst.

Waarom meedoen?

  • U wekt zelf stroom op met behulp van zonne-energie.
  • Uw energierekening daalt.
  • Na een bezoek aan huis en gedegen advies weet u precies wat er mogelijk is op uw dak.
  • Deelname is vrijblijvend: u bepaalt aan de hand van de offerte of u tot uitvoering overgaat.

Na aanmelding ontvangt u van ons een informatiepakket. Hierin vindt u onder andere een scherp geprijsde aanbieding met collectiviteitskorting van twee verschillende lokale aanbieders van zonnepanelen. Afhankelijk van uw voorkeur komt een adviseur van één of beide bedrijven het dak bekijken om een passend aanbod te doen.

Voor deze collectieve inkoopactie werken we samen met Volt4U uit Wijk bij Duurstede en NuytGroep uit Amerongen en Wijk bij Duurstede

Gemeente en Energieloket hebben deze uitvoerders geselecteerd op basis van kwaliteit, certificering, garanties, prijs, servicegerichtheid én goede referenties. Hierdoor is het aanbod dat u ontvangt betrouwbaar én betaalbaar.

Via deze aanbieding is het mogelijk een maatwerk zonnestroominstallatie te kopen, volledig aangepast op uw woning. Geen one size fits all maar helemaal afgestemd op uw energiebehoefte; met korting.

Hoe kunt u meedoen?

  • Vul het formulier in op de website JouwHuisSlimmer in via de aanmeldknop links op de pagina. 1 november 2020 is de laatste dag dat inschrijving mogelijk is.
  • Na aanmelding ontvangt u van het Energieloket een informatiepakket. Uw gegevens worden doorgegeven aan de leveranciers.
  • De leverancier neemt binnen een week contact met u op om een bezoek aan huis in te plannen.
  • Na het bezoek ontvangt u een advies met bijbehorende vrijblijvende offerte. Het is mogelijk om deze samen met een onafhankelijke energiecoach door te nemen.
  • U beslist vervolgens zelf of u gebruik maakt van het aanbod.
  • Bij inschrijving ontvangt u ook de nieuwsbrief van het Energieloket. Hiervoor kunt u zich ten allen tijde weer afmelden.

Heeft u vragen over de inkoopactie? 

Neem dan contact op met Claudia Klein van het Energieloket: energieloketwijkbijduurstede@gmail.com.

Ervaringen met leveranciers?

Wij ontvangen graag uw feedback/ervaringen. Na installatie sturen we graag een feedbackformulier met betrekking tot het offerte- en uitvoeringstraject van de leveranciers. Indien gewenst nemen we contact met u op.