Droom voor je buurt? Kern met Pit helpt!

Heeft u een goed idee voor uw buurt bedacht? Dan is het tijd voor actie! Kern met Pit is een initiatief van KNHM en helpt al 40 jaar burgerinitiatieven, van moestuin tot basketbalveld. U krijgt gratis 'gereedschap' om aan de slag te gaan. Een eigen adviseur bijvoorbeeld, interessante workshops, de mogelijkheid om uw (online) netwerk uit te breiden of de experstise van ingenieursbureau Arcadis. En lukt het jullie om het buurtproject binnen en jaar uit te voeren? Dan krijgt het project 1.000 euro én het predikaat Kern met Pit. Schrijf snel in op de website van Kern met Pit.

Hoe werkt Kern met Pit?

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 31 oktober 2017. Iedereen die graag iets moois van zijn of haar buurt wil maken en daar een goed idee voor heeft, kan zich aanmelden via de website van Kern met Pit. Inspiratie nodig, kijk dan ook eens op de website bij buurtinitiatieven.

Selectie per provincie

Per provincie is er een maximum aantal projecten dat mee kan doen. Na de inschrijving neemt Kern met Pit indien nodig contact op voor aanvullende informatie. U krijgt in december te horen of u bent geselecteerd voor Kern met Pit. Als u bent toegelaten, wordt u uitgenodigd voor de startbijeenkomst in januari 2018.

Aan de slag!

Op 20 januari 2018 komen alle projecten samen op de startbijeenkomst van Kern met Pit. Daarna gaat u aan de slag met uw buurt om uw droomproject waar te maken. U krijgt van Kern met Pit gereedschap om het doel te bereiken. Bijvoorbeeld een eigen adviseur, een projectpagina op de website en extra PR- en media-aandacht voor uw buurtinitiatief.

Feest!

Is het binnen een jaar gelukt om het project uit te voeren, dan beloont het KNHM het project met 1.000 euro tijdens een feestelijke bijeenkomst.

Kern met Pit