Direct naar de hoofdinhoud van deze pagina

Enquête energieloket Jouw Huis Slimmer

05-07-2019

Voor bewoners uit de regio Utrecht die energie willen besparen maar door de bomen het bos niet meer zien is er sinds een jaar het energieloket Jouw Huis Slimmer. Het loket is een onafhankelijk platform waar huiseigenaren zich kunnen oriënteren op mogelijkheden om energie te besparen.
JouwHuisSlimmer.nl is is opgezet door 15 gemeenten in de regio Utrecht (*) en biedt naast informatie en handige tools ook een platform voor lokale initiatieven, bedrijven en collectieve inkoop.

Online enquête

Om het energieloket zo goed mogelijk te laten aansluiten op wat bewoners in de regio Utrecht zoeken houdt Jouw Huis Slimmer nu een online enquête. Voor de enquête zoekt Jouw Huis Slimmer mensen die soms al wel, en soms nog geen stappen hebben gezet om energie te besparen. Invullen van de enquête kost minder dan 5 minuten maar is van grote waarde voor het loket en de bezoekers. 

(*) Jouwhuisslimmer.nl is een initiatief van de gemeenten Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden en Zeist. 

Jouw Huis Slimmer