Gemeente Wijk bij Duurstede zoekt Junior Cyber Agents!

Cybercriminaliteit is een groeiend probleem, zo ondervinden we ook in de gemeente Wijk bij Duurstede. Daarom zijn we op zoek naar Junior Cyber Agents: kinderen tussen de 8 en 12 jaar die zichzelf en hun omgeving digitaal vaardig maken.

Wil jij alles leren over hacken, datalekken en veilig internetten?

Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Via HackShield word jij een Cyber Agent die online gevaar kan herkennen en voorkomen. Daardoor kun je ook je omgeving leren hoe ze online veilig kunnen blijven en als Cyber Agent van Wijk bij Duurstede de gemeente beschermen. Samen zorgen we voor een veilige online wereld!

Huldiging

De gemeenten Rhenen, Renswoude, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede zijn dit jaar opnieuw gestart met een gezamenlijk campagne en zijn op zoek naar Cyber Agents. De drie beste Cyber Agents uit elke gemeente maken kans op een prijs! De winnaars ontvangen een cadeaubon van MAXX Veenendaal.

Kom in actie!

Help jij ons om de gemeente te beschermen? Speel nu mee en word Cyber Agent van de Gemeente Wijk bij Duurstede! Meld je dan aan via de website van Hackshield

De campagne loopt tot 1 juli 2023. Je kunt HackShield online spelen op de website Join-Hackshield of download de app voor smartphone en tablet.