Gratis workshops voor werkzoekers!

Al een tijdje zonder werk of net werkloos geworden? Het Werkcafé biedt workshops met praktische informatie én workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling. Het doel is werkzoekers te helpen in hun zoektocht naar een nieuwe baan. Naast de workshop is er gelegenheid voor bezoekers om hun verhaal te delen en te netwerken.

Dit keer biedt het Werkcafé jullie weer 2 mooie workshops aan:

  • In de workshop van Marileen Louwerse van Voeding van Leen gaan we in op wat stress met ons doet. Werkdruk, dreigend ontslag, sollicitatiegesprekken, financiële problemen en belemmerende overtuigingen zorgen voor stress. Hoe kun je ervoor zorgen dat je hier niet aan onderdoor gaat? In deze workshop krijg je informatie over wat je kunt doen om je vitaal te blijven voelen in tijden van stress. Je brengt voor jezelf in beeld op welk gebied voor jou de meeste stress speelt, je krijgt inzicht in wat dat met je doet en wat jij ermee kan doen. Ook gaan we in op wat je wilt bereiken, wat je tegenhoudt om daar te komen, en wat je in kan zetten om daar te komen.
  • In de workshop van illustrator Merel van Ginkel gaan we creatief aan de slag! Wat minder goed gaat onthouden we veel langer dan wat goed gaat. We gaan daarom bewust stilstaan bij wat je elke dag goed doet! Hierbij legt ze de nadruk op laaghangend fruit. Welk doel is heel makkelijk te behalen, en kan je je zelf al meteen complimenten voor geven? We gaan aan de slag met het koesteren van je mooie momenten. Neem een kijkje op de website Meer van Merel waar zij dagelijks haar mooie momenten tekent en beschrijft.

Locatie en tijd

Deze editie zal maandag 22 mei plaatsvinden in het Huis van de Gemeente aan de Karel de Grotestraat 30 in Wijk bij Duurstede. Inloop is vanaf 12.30 uur, het programma start om 13.00 uur. Bezoek onze website: krommerijn-heuvelrug.werkcafe.nl en meld je aan. Iedereen is welkom!

Logo Werkcafé