Help mee zwerfvuil opruimen tijdens Keep It Clean Day

Vrijdag 21 september 2018 is het Keep it Clean Day, een dag waarop veel mensen de handen ineen slaan tegen zwerfafval. Ook in Wijk bij Duurstede ruimen vrijwilligers die dag op verschillende plekken zwerfafval op. De werkgroep Opgeruimd Wijk van de Vereniging Natuur en Milieu Wijk bij Duurstede hoopt zo veel mogelijk deelnemers op de been te krijgen om zwerfvuil op te ruimen.

Opgeruimde Wijkenaren

De werkgroep bestaat inmiddels uit ruim 40 vrijwilligers, de ‘Opgeruimde Wijkenaren’, die het hele jaar door hun eigen woonomgeving vrij houden van zwerfvuil. Tijdens deze Keep It Clean Day gaan ze vooral aan de slag op de plekken waarvoor zich nog geen vrijwilliger heeft gemeld. De werkgroep nodigt u uit om deel te nemen aan deze opruimactie.

Start en afsluiting

Deelnemers verzamelen vanaf 9.45 uur in het theatercafé van het Calypso Theater (Markt 4) en starten rond 10.15 uur met het opruimen op verschillende locaties. De werkgroep zorgt voor grijpstokken, zakken, ringen, hesjes en afvoer van het afval. Het is handig als u op de fiets komt, want niet alle locaties liggen op loopafstand van het Calypso Theater.

Doet u mee?

Dan bent u van harte welkom vanaf 9.45 uur in het Calypso Theater. Om 12.15 uur sluiten we gezamenlijk af met een lunch. Aanmelden kan via wijkschoongewoon@gmail.com.  Wilt u ook het jaar door een eigen stukje Wijk bij Duurstede vrij houden van zwerfvuil, dan kunt u zich op deze dag hiervoor aanmelden. 

WijkSchoonGewoon