Helpt u mee met het nieuwe Gemeentelijke Verkeers- en vervoersplan?

De gemeente is gestart met het opzetten van een nieuw Gemeentelijk Verkeers- en Vervoersplan (GVVP). Hierin staat hoe de gemeente van plan is in de komende jaren met het verkeer en vervoer om te gaan. Een deel van de GVVP is een overzicht van welke maatregelen we willen treffen.

U kunt de gemeente helpen bij het maken van het nieuwe plan

Vindt u een kruising gevaarlijk? Zijn er ergens te weinig parkeerplaatsen? Of is een deel van een weg gevaarlijk? Geef uw verkeersproblemen voor 19 mei a.s. via internet aan ons door. Dat kan via de website Geosolutions. U komt dan op een digitale pagina. Daarop staat een kaart van de gemeente. Op die kaart kunt u aangeven waar u verkeersproblemen (knelpunten) ervaart. Daarna kunt u ons via een invulscherm nog wat extra informatie doorgeven. Ook is het mogelijk een foto op te sturen. De maatregelen in het nieuwe GVVP stelt de gemeente samen dankzij onder andere uw doorgegeven verkeersproblemen.

Via email kunt u ook andere verkeerszaken doorgeven

Niet alles kunt u op de digitale kaart aangeven. Heeft u onderwerpen die met verkeer en vervoer te maken hebben? En die u graag mee wilt laten nemen voor in het GVVP? Stuur dan een email naar: infowijkbijduurstede.nl, en schrijf ‘GVVP’ op als onderwerp.