Ken jij iemand die een jeugdmedaille verdient?

In oktober 2017 reikt burgemeester Tjapko Poppens jeugdmedailles uit aan kinderen en jongeren die iets speciaals doen of hebben gedaan voor een ander of voor een groep. Dat kan bijvoorbeeld zijn: jeugdscheidsrechter zijn bij de hockeyvereniging, geld ophalen voor een goed doel of een zieke klasgenoot trouw bezoeken.

Ken jij iemand die een jeugdmedaille verdient? Je kunt iemand anders aanmelden (vrienden, vriendinnen, familieleden, buurkinderen, sportgenoten, etcetera). Jezelf aanmelden kan dus niet. Voor 12 juni 2017 moet je aanmeldingsformulier binnen zijn bij de gemeente. Klik voor het formulier op de blauwe balk hieronder.

De formulieren liggen ook op scholen, bij Stichting Binding en bij de bibliotheek. Als je het formulier per post wilt versturen, doe het formulier dan in een gesloten envelop, waarop je linksboven schrijft: Vertrouwelijk. Stuur het naar: Gemeente Wijk bij Duurstede, Kabinetszaken, ter attentie van mevrouw Loes de Wit, Postbus 83, 3960 BB Wijk bij Duurstede. Afgeven bij de receptie van het gemeentehuis kan natuurlijk ook.

Ken jij iemand die een jeugdmedaille verdient?