Kom naar de Energietafel op 19 april van 19.30-21.30 uur

Welkom aan de Energietafel gemeente Wijk bij Duurstede

Wilt u aan de slag met energiebesparing in en om uw woning? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om van het gas af te gaan? Wilt u meer weten het over het Energieloket? Of bent u op zoek naar welke subsidies en financiële regelingen voor u mogelijk zijn?

Kom dan naar de derde Energietafel!

Waar: in de raadszaal van het Huis van de Gemeente, Karel de Grotestraat 30 in Wijk bij Duurstede
Wanneer: op donderdag 19 april van 19.30 – 21.30 uur

De Energietafel is voor alle inwoners van Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek die met elkaar aan de slag willen om hun energieverbruik omlaag te brengen. Ook als u de eerdere Energietafels op 23 januari en 8 maart niet heeft bijgewoond, bent u van harte welkom om bij een van de tafels aan te schuiven.

Het menu?

Deze Energietafel komen vier onderwerpen aan de orde:

  • De opening van het Energieloket op 20 april
  • De website jouwhuisslimmer.nl, wat staat daarop?
  • Op tafel komt een woning uit Wijk bij Duurstede, met welke maatregelen wordt dit huis energiezuinig en aardgasvrij?
  • Een buurtenquête organiseren, hoe doe je dat?
  • Subsidies en financiën, wat is er mogelijk?

U bent van harte welkom aan tafel op donderdag 19 april van 19.30 - 21.30 uur in de raadszaal van het Huis van de Gemeente (Karel de Grotestraat 30, Wijk bij Duurstede).

Aanmelden?

Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig. Dan houden wij een plekje aan de Energietafel vrij. En natuurlijk is ook uw enthousiaste buur, vriend, sportmaatje of kennis van harte welkom!

Vragen of ideeën?

Neem contact op met Martine van der Woude van gemeente Wijk bij Duurstede: m.vanderwoude@wijkbijduurstede.nl of bel 0343-595567.

De Energietafel is een initiatief van Viveste, gemeente Wijk bij Duurstede, EigenWijkse Energie Coöperatie en Natuur- en Milieufederatie Utrecht.