Nico van den Bergh benoemd tot interim-gemeentesecretaris Wijk bij Duurstede

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Wijk bij Duurstede heeft besloten Nico van den Bergh te benoemen tot interim gemeentesecretaris/algemeen directeur. Hij volgt Judith de Jonge op, die de organisatie verlaat voor een nieuwe uitdaging.

“We zijn dankbaar voor de tomeloze inzet van Judith voor onze gemeente en organisatie en wensen haar heel veel succes en plezier toe op haar nieuwe plek bij de gemeente Vijfheerenlanden,” zegt burgemeester Iris Meerts.

“Dat Nico ervoor gekozen heeft om tijdelijk voor onze gemeente aan de slag te gaan, verheugt ons. Met zijn benoeming halen we de nodige ervaring in huis om de periode tot de vaste invulling van deze functie met rust, overzicht en plezier te overbruggen.”

Nico van der Bergh werkte eerder als gemeentesecretaris van de gemeenten Lelystad, Enkhuizen en Nuth. Hij neemt officieel het stokje over van Judith de Jonge op 8 november a.s.

“Wijk bij Duurstede is een prachtige stad waar ik graag voor aan de slag ga. Ik heb veel zin om samen met de bestuurders en medewerkers te werken aan de opgaven die er liggen. Afgelopen jaren ben ik bij diverse vergelijkbare gemeenten als gemeentesecretaris aan het werk geweest en ken daardoor de uitdagingen die er op de diverse terreinen liggen,” aldus Nico van den Bergh.