Noodmaatregelen voor kademuur Langbroek

De kademuur langs de Langbroekerwetering tussen de Provincialeweg N227 en de Brink (tegenover restaurant Torbijn) in Langbroek is aan het verzakken. We nemen daarom noodmaatregelen om de kademuur te borgen zodat deze niet verder verzakt. Dit doen we door de kademuur te stempelen en het graven van een ontlastsleuf achter de kademuur. Deze noodmaatregelen zijn nodig totdat de kademuur definitief is hersteld.

Afsluiting Langbroekerdijk van 2 tot en met 5 mei

De werkzaamheden om de noodmaatregelen uit te voeren zijn vanaf dinsdag 2 mei tot en met vrijdag 5 mei. Hiervoor moeten we de Langbroekerdijk tussen de N227 en de Brink afsluiten voor het verkeer. Voetgangers en fietsers kunnen er wel door. 

Voor al het vaarverkeer afgesloten

Om de kademuur te borgen, plaatsen we stempels in de sloot. Hierdoor is het niet meer mogelijk en veilig genoeg om op de Langbroekerwetering tussen de Provincialeweg N227 en de Brink met kano’s en andere vaartuigen te varen. We verwachten dat de afsluiting tot het einde van dit jaar duurt. 

Heeft u nog vragen?

Voor vragen over de werkzaamheden neemt u contact op met André Vervoort, telefoonnummer: 0343-595595. Voor vragen over het verkeer, neemt u contact op met Gijs Venema op hetzelfde telefoonnummer.