Placemaking Markt - Doet u mee?

Onze Markt is een mooie plek. Het is een plek van en voor ons allemaal. Om het echt de huiskamer van de stad te maken, willen we kijken hoe we de Markt nog meer kunnen veranderen in een plek waar je met plezier langere tijd verblijft en waar iets te beleven is.  

Een leuke plek maken mensen met elkaar. Daarom vragen we of u samen met anderen een plan wil bedenken, dat de Markt nog mooier en aantrekkelijker maakt. 

In twee bijeenkomsten naar een ontwerp voor de Markt

Op: 25 oktober (woensdag) én 20 november (maandag) 
Van: 15.30 tot 20.00 uur.
Locatie: Gouden Leeuw, Zandweg 8 in Wijk bij Duurstede
Wij zorgen voor koffie, thee, soep en een broodje.

Tijdens de eerste bijeenkomst gaan we in op wat er nog beter kan op de Markt. We gaan aan de hand van oefeningen ideeën ontwikkelen. Het blijft niet bij bespreken alleen: in de tweede bijeenkomst komt u samen tot een schetsontwerp. Dit ontwerp toont hoe de Markt er straks grofweg uit gaat zien.

Wilt u meedoen aan de twee bijeenkomsten? Meldt u dan voor 18 oktober aan!

Het aanmelden kost u weinig tijd. Stuur een mailtje aan Hester Niemantsverdriet: hniemantsverdriet@wijkbijduurstede.nl. Zet in de mail uw naam, uw mogelijke dieetwensen voor de broodmaaltijd en hoe u bij de Markt betrokken bent. Bijvoorbeeld als inwoner van Cothen, Langbroek of Wijk bij Duurstede, winkelier, horecaondernemer, evenementenorganisator, lid van een belangengroep, enzovoort.

Let op: als u zich aanmeldt, is dat voor beide bijeenkomsten. U krijgt een bevestiging van deelname. Er zijn maximaal 60 plekken. Wanneer er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen, gaan we een gewogen keuze maken, samen met de stuurgroep Stadspromotie.

Graag tot dan!

Wil Kosterman

wethouder