Schoonmaakactie Wijk Schoon Gewoon op Keep it Clean Day

Vrijdag 15 september 2017 is ‘Keep it Clean Day’. Ook in de gemeente Wijk bij Duurstede steken we op deze dag weer de handen uit de mouwen om de stad, de dorpen en het buitengebied te ontdoen van zwerfvuil. Zo wordt het hier nóg mooier gemaakt. Doet u mee? Meldt u zich dan aan via wijkschoongewoon@gmail.com.

U kunt op deze dag in uw eigen straat of in het plantsoen in de buurt aan de slag om zwerfvuil te verwijderen. Vindt u het leuk om juist een ander deel van uw woonplaats een opknapbeurt te geven? Dat kan natuurlijk ook. De Vereniging Natuur en Milieu – IVN afdeling Wijk bij Duurstede coördineert deze actie.

Tussen 9.00 en 10.00 uur bent u welkom op de Gemeentewerf aan de Middelweg Oost 1 in Wijk bij Duurstede. U kunt daar een grijper, hesje en afvalzakken afhalen en afspreken waar u -alleen of samen met anderen- aan de slag gaat. U bepaalt zelf hoe lang u gaat opruimen. Het is handig als u op de fiets komt, want niet alle locaties liggen op loopafstand van de Middelweg Oost.

Van 16.00 tot 17.00 uur sluiten we deze dag af met een hapje en een drankje in het Huis van de Gemeente, Karel de Grotestraat 30. Wilt u zich aanmelden of ontvangt u graag wat meer informatie? Mail dan naar wijkschoongewoon@gmail.com of bel: 06-52471715.

Zo’n dertig inwoners van de gemeente Wijk bij Duurstede, de ‘Opgeruimde Wijkenaren’, ruimen gedurende het hele jaar in hun straat of directe woonomgeving het zwerfvuil op. Doet u dat ook al of lijkt het u nuttig om te doen? U bent welkom bij deze groep!  U kunt zich op 15 september daarvoor aanmelden.

Wijk Schoon Gewoon