Direct naar de hoofdinhoud van deze pagina

Singel afgesloten van 22 februari tot en met 12 maart 2021

18-02-2021

Vanaf 22 februari wordt de beschoeiing van de Singel vernieuwd door A.C.W. BV. Voor auto's is er geen doorgang op de Singel vanaf de Veldpoortbrug richting het Kasteelpark van maandag t/m vrijdag van 07.00-18.00 uur.

Beeld konijnenmeisje

Wat gaat A.C.W. doen?

Zij gaan een nieuwe hardhouten (FSC-keurmerk) beschoeiing aanbrengen. De werkzaamheden starten vanaf de Veldpoortbrug richting de Lekdijk-Oost en stoppen bij de stuw in het Kasteelpark. Eerst zetten zij alle palen, daarna plaatsen zij de beschoeiing. Als de beschoeiing geplaatst is, wordt de grond achter de beschoeiing aangevuld en ingezaaid. 

Waarmee worden de werkzaamheden uitgevoerd?

De werkzaamheden worden uitgevoerd met een mobiele kraan. Twee medewerkers werken vanaf de rijweg. Bij de aanvulwerkzaamheden zal er een vrachtauto bij zijn voor het grondtransport.

Bereikbaarheid van uw woning?

U kunt altijd met uw auto bij uw woning komen. Het kan gebeuren dat u even een paar minuten moet wachten, omdat de mobiele kraan in de weg staat. 

Wanneer vinden de werkzaamheden plaats?

Maandag 22 februari 07.00 uur starten de werkzaamheden en vrijdag 12 maart 2021 18.00 uur is het werk klaar. Het kan iets uitlopen of sneller gaan. Dat hangt van het weer af.  

Wij kunnen helaas wat ongemak niet voorkomen, maar A.C.W. doet er alles aan om voor zo min mogelijk overlast te zorgen. 

Dank voor uw begrip!