Direct naar de hoofdinhoud van deze pagina

Steun onze eigen ondernemers. Koop lokaal!

19-11-2020

Vrijdag 20 november is het de landelijke Dag van de Ondernemer. Deze dag pakken we graag aan om u te vragen onze eigen ondernemers te steunen. Niet voor één dag, maar voor lange tijd. Ze hebben het zwaar in deze coronacrisis. De horecaondernemers helemaal: ze moesten twee keer hun deuren sluiten en dat hakt erin.

Onze ondernemers zijn blij met elke steun die u ze geeft

Daarom deze oproep: koop zoveel mogelijk in onze eigen gemeente. Dan zorgt u ervoor, dat onze ondernemers meer kans maken de crisis heelhuids door te komen. Gaat u liever niet echt winkelen? Dat is begrijpelijk in deze tijd. Kies er dan voor om online bij hen uw inkopen te doen. Veel ondernemers in Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede geven u de mogelijkheid via hun website producten te bestellen. Helpt u mee onze ondernemers door deze crisis te komen? Dankuwel!

 

Koop lokaal en help de ondernemers

Afbeelding: Omnia uit Wijk bij Duurstede maakte deze poster. Uiteraard geldt onze oproep ook om de ondernemers in Cothen en Langbroek te steunen!

Een bericht speciaal voor onze ondernemers

We weten dat u het moeilijk heeft in deze periode. Niemand weet hoe lang deze crisis nog duurt en dat maakt het extra lastig om vooruit te kijken. Het gemeentebestuur van Wijk bij Duurstede staat achter u allen. Roep onze hulp in, als dat nodig is. Dan kunnen we bekijken wat we aan uw situatie kunnen doen. Hopelijk levert bovenstaande oproep u extra inkomsten op, die het verschil maken.

Wij wensen u veel sterkte, hou vol!  

 

Namens het college van b&w,

Eric Balemans, wethouder economische zaken