Testen voor toegang, voor uw reis of bij klachten

Wilt u uit eten, naar een evenement of naar het theater?

Testen voor toegang checkvinkje

Hiervoor heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Bent u niet volledig gevaccineerd, dan is testen voor toegang noodzakelijk. Dit geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder. Maak een afspraak via de website Testen voor toegang. Deze gratis test kan in Wijk bij Duurstede, bij de testlocatie aan de Achterstraat 4 (open op donderdag t/m zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur en zondag van 8.00 tot 13.00 uur).

Gaat u op reis naar het buitenland? 

Gaat u op vakantie en heeft u geen vaccinatiebewijs of herstelbewijs? Dan kunt u vaak met een testbewijs reizen. U kunt u laten testen voor uw reis. De testlocaties en openingstijden staan op  de website Testen voor je reis. Deze test is sinds 1 oktober niet meer gratis. 

Elke dinsdag vaccineren zonder afspraak in Wijk bij Duurstede

Het is nog steeds mogelijk om u elke dinsdag te laten vaccineren zonder afspraak op sportcomplex Mariënhoeve. Er is elke dinsdag (t/m 30 november 2021) vrije inloop in de ochtend en in de middag. Er wordt geprikt met Pfizer. In de ochtend van 9.30-12.30 uur en in de middag van 14.00-17.00 uur. 

Ook tweede prik is mogelijk

De vrije inloop is er niet alleen voor de eerste prik, maar ook voor de tweede prik. Voorwaarde is dat de tweede prik niet eerder gezet wordt dan minimaal 21 dagen na de eerste.

Meer weten over vaccineren?

Kijk dan op de website Coronavaccinatie of bel naar 0800-1351.

Heeft u klachten? 

Heeft u corona gerelateerde klachten, kom dan testen bij de GGD. De GGD testbus is drie ochtenden in de week in Wijk bij Duurstede. Deze bus staat op maandag, woensdag en zaterdag van 08.00 tot 10.30 uur en op zaterdagmiddag van  13.00 tot 15.15 uur op de Hordenweg 8 (vlakbij de Kwalitaria). Mocht u op een ander moment willen testen, kijk dan op de website Coronatest.nl voor een dichtstbijzijnde locatie. 

Meer nieuws