Direct naar de hoofdinhoud van deze pagina

Bericht van Zonnepark Wijkersloot: uitnodiging informatieavond op 8 juli

02-07-2020

Op woensdag 8 juli is er een informatieavond over Zonnepark Wijkersloot.  U bent van harte welkom om op onze locatie in het weiland op de kruising van de Hoeksedijk en de Wijkersloot in Wijk bij Duurstede langs te komen. Het doel is om bewoners en belanghebbenden te informeren over de plannen van het zonnepark. Daarnaast is er de mogelijkheid om mee te denken en vragen te stellen.

Zonnepark Wijkersloot is een initiatief van vier lokale landeigenaren in samenwerking met Blue Bear Group. Naast de realisatie van 13 tot 15 hectaren zonnepanelen, realiseert het initiatief ook meer dan 7 hectaren nieuwe natuur en hoogstamfruitboomgaarden rondom de reeds bestaande natuur. Eenmaal gerealiseerd wekt Zonnepark Wijkersloot voldoende elektriciteit op voor circa 5.500 tot 6.500 huishoudens.

Aanmelden voor deze bijeenkomst

In verband met de coronamaatregelen dient u zich voor deze bijeenkomst aan te melden. Dat kan via informatieavond@wijksezon.nl en uiterlijk tot en met maandag 6 juli. U krijgt vervolgens een email met aanvullende richtlijnen/maatregelen en de exacte tijd waarop u welkom bent. Indien u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, dan kunt u ook op onze homepage terecht. Meer informatie over Zonnepark Wijkersloot is te vinden op de website Wijkse zon. Daar staan ook contactgegevens voor verdere vragen en opmerkingen.

Zonnige groet en wellicht tot 8 juli!

Namens Zonnepark Wijkersloot,
Hans, Nico, Dick, Kees, Brendan en Ruben