Uitreiking gemeentelijke Vrijwilligersprijs 2017

Op 31 januari 2018 organiseert de gemeente samen met Stichting Binding de feestelijke uitreiking van de gemeentelijke Vrijwilligersprijs 2017. Deze bijeenkomst vindt plaats vanaf 19.30 uur in het Calypso theater. 

Op donderdag 21 december vond de jurering plaats. Dit jaar waren er 21 aanmeldingen voor een nominatie vanuit de samenleving, en de jury heeft net als in voorgaande jaren zelf organisaties aangedragen die op een positieve wijze in het nieuws zijn gekomen. De jury heeft de prijswinnaars gekozen op basis van de volgende punten: De toekomstbestendigheid, doelgerichtheid, verbindende/stimulerende factor en de bijdragen aan de lokale samenleving. 

Gezamenlijk hebben ze de volgende 10 organisaties genomineerd: Plattelands Jongeren Gemeenschap Utrecht. Afdeling Langbroek, Comité herdenking 4 mei (Wijk bij Duurstede en Langbroek), E.H.B.O, afdeling Cothen, Het Wijks Shantykoor “Tussen Rijn en Lek” voor de organisatie van het Shanty Festival, Het Rode Kruis Wijk bij Duurstede, Het Calypso Theater, Museum Dorestad, Stichting Beheer Krommerijnder, Stichting Concerten Grote Kerk en S.V.F. Cothen.

Benieuwd wie er gewonnen heeft? Meldt u zich dan voor 24 januari aan voor de feestelijke uitreiking door een e-mail te sturen naar: j.denhartog@wijkbijduurstede.nl.