Unieke kans: gratis veiligheidsscan voor kleine bedrijven

Bent u winkelier of heeft u een bedrijf in onze gemeente waar maximaal 50 mensen werken? Heeft uw winkel of bedrijf nog geen veiligheidsscan gehad? Pak dan deze unieke kans aan! De veiligheidsscan wordt gehouden vanaf 23 januari tot 2 februari 2018. Dit is de laatste keer dat hij gratis wordt aangeboden. Aanmelden kan tot 16 januari 2018 door te mailen naar vkb@hetccv.nl. Zet als onderwerp in uw mailtje ‘Wijk bij Duurstede 2018’. Er kunnen in totaal 50 veiligheidsscans in de gemeente Wijk bij Duurstede worden gehouden. Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Een deskundige, onafhankelijke veiligheidsexpert van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) voert de scan uit.

Hoe veilig is uw zaak?

De veiligheidsadviseur voert de scan direct bij u uit. Of hij maakt met u een afspraak voor op een ander moment in de actieperiode. Tijdens het bezoek van maximaal 30 minuten, onderzoekt hij uw onderneming. Daarbij kijkt hij naar zwakke plekken in de organisatorische, bouwkundige, elektronische en digitale veiligheidsmaatregelen. Wat kunt u daarna verwachten? Duidelijke aanbevelingen en tips om uw zaak veiliger te maken. Na afloop krijgt u altijd een rapport gemaild met daarin de bevindingen en aanbevelingen.

De adviseur wordt betaald uit subsidie van het ministerie van Justitie en Veiligheid

Hij heeft dus geen commerciële bedoelingen. De adviseur geeft alleen adviezen die echt in uw belang zijn. De veiligheidsadviseur van het CCV kan zich legitimeren. Hij heeft ook een pasje van het CCV bij zich. Het ministerie van Justitie en Veiligheid geeft een tijdelijk vervolg op de Aanpak Veiligheid Kleine Bedrijven (VKB). Wilt u meer weten over de nieuwe Aanpak Veiligheid Kleine Bedrijven? Kijk dan op de website Veilig ondernemen begint hier.

Mis deze eenmalige kans niet, want u kunt niet achteraf zelf nog een veiligheidsscan aanvragen!