Uw mening telt! Vul de vragenlijst in over het aanbod winkels, horeca en andere voorzieningen

Helpt u mee om de binnenstad, de buurtcentra en de dorpskernen van Cothen en Langbroek vitaal en nòg aantrekkelijker te maken?

Denk met ons mee en vul de vragenlijst in.

Het gaat hier om een project, waarbij de ondernemers samenwerken om de binnenstad aan te pakken. De reden hiervan is dat de vitaliteit van binnensteden, dorpskernen en winkelcentra onder druk is komen te staan. De coronacrisis heeft dit verergerd. Samenwerking tussen ondernemers, vastgoedeigenaren en overheid moet leiden tot versterking van de binnenstad/kernen, etc. Daarom willen we graag uw mening over de huidige stand van zaken.

Inwoners vinden verschillende soorten winkels en leuke dagactiviteiten erg belangrijk. Datzelfde geldt voor gezellige terrassen en een afwisseling in cultureel aanbod. Maar hoe is het met het winkel-, horeca- en overig voorzieningenaanbod in onze gemeente? Wat vindt u daarvan? Geef de gemeente Wijk bij Duurstede via deze korte vragenlijst uw mening hierover.

Uw wijk Vul de vragenlijst in

Het invullen van de vragenlijst kost u 5 minuten. U kunt de vragenlijst invullen tot 30 juni 2022. Alvast hartelijk dank hiervoor!