Direct naar de hoofdinhoud van deze pagina

Verkeershinder bij begin Zeeuwse Steen door bouwverkeer de Hortus

08-11-2018

Het bouwverkeer voor de aanleg van de Hortus in wijk de Horden, rijdt over het deel van de Zeeuwse Steen tot aan de Overloop. Het kan helaas niet anders. In de komende anderhalf jaar betekent dit, dat het verkeer te maken krijgt met overlast. Bouwverkeer moet bijvoorbeeld even op elkaar wachten, voor ze hun lading kunnen lossen. Omdat in een bestaande wijk wordt gebouwd, is er namelijk weinig ruimte voor vrachtwagens en materialen.

Ook kan het gebeuren, dat de bouwer (Vink Bouw) de weg tijdelijk afsluit. Vink Bouw zorgt dan voor omleidingsborden. Het verkeer kan in dat geval over de Dordtse Steen de wijk in en uit. De gemeente heeft met de bouwer afgesproken, dat de Zeeuwse Steen zoveel mogelijk open blijft.

Voor de veiligheid van voetgangers en fietsers verwijzen borden hen naar een andere fiets- en looproute. De gemeente bekijkt nog, of de aanleg van een voetpad met halfverharding naar de bushalte vlakbij de nieuwbouwplek, eerder kan worden aangelegd dan was bedacht.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het bouwproject als geheel? Dan kunt u contact opnemen met dhr. Jurriën van Vliet van AKMReales, telefoonnummer: 0180-890123, e-mail: jurrien@ingenieursburoakm.nl. Heeft u vragen over het bouwen, wegafsluitingen en dergelijke? Belt u dan met dhr. Bas Kok van Vink Bouw, telefoonnummer: 06-52631592. Of stuur hem een e-mail: bk@vinkbouw.nl.

Bouwplaats