Vrije inloop herhaalprik tegen corona op bijna alle locaties in regio Utrecht

GGD regio Utrecht is gestart met vaccineren zonder afspraak voor de herhaalprik tegen corona. Het is voor iedereen vanaf 12 jaar mogelijk om de herhaalprik zonder afspraak te halen in de regio Utrecht. De locaties waar vrije inloop mogelijk is kunt u vinden op de website Vaccinatielocaties GGD regio Utrecht.

Let op: Het kan drukker zijn dan verwacht. Het is mogelijk dat u eventueel moet wachten of doorverwezen wordt als u geen afspraak heeft. Maakt u liever een afspraak, ga dan naar de website Plan-je-prik of bel naar 0800-7070

Welke coronavaccins worden gebruikt

Op alle GGD locaties kunt u terecht voor een coronavaccinatie met een mRNA vaccin. Dit kan zowel voor de basisserie als voor de herhaalvaccinatie. Wilt u geen mRNA vaccin, maar wel een vaccinatie met Janssen of Novavax? Dat kan op afspraak in Nieuwegein. Op de dinsdag vaccineert de GGD daar met Janssen en op woensdag met Novavax. Dit geldt zowel voor een eerste, tweede of een herhaalprik met deze vaccins. Een afspraak maken kan via het GGD klant contact centrum 030-630 54 00.

Vaccineren in Wijk bij Duurstede

U kunt elke dinsdag terecht op Sportpark Mariënhoeve voor een vaccinatie. Een afspraak maken is niet meer nodig, u kunt vrij inlopen tussen 10.00-17.00 uur.