Direct naar de hoofdinhoud van deze pagina

Buddy's gezocht voor project We Match

14-02-2020

Stichting Binding zoekt aardige, geduldige buddy’s voor de deelnemers aan We ∞ Match. Dit zijn dames tussen de 20 – 55 jaar oud, die al langere of kortere tijd in de gemeente wonen. Sommigen weten al heel goed de weg in de gemeente, anderen staan nog maar aan het begin.

Alle vrouwen hebben talenten, vaardigheden en kwaliteiten. Bij sommigen zijn deze zichtbaar, sommigen houden deze nog voor ons verborgen. Maar allemaal doen ze mee aan We ∞ Match. Zij hopen hiermee nieuwe stappen te kunnen zetten om zelfstandig de weg te vinden in Nederland, een (vrijwilligers)baan te zoeken en in elk geval hun zelfvertrouwen weer te hervinden. 

Helpt u mee?

Wie heeft zin om bij te dragen aan dit waardevolle project en eens per week af te spreken met een van de deelnemers? Wie wil hen ontmoeten, er samen op uit gaan en te helpen met het huiswerk uit de trainingen? Maar vooral, wie wil in hen geloven en hen helpen, zodat zij deze nieuwe stappen ook daadwerkelijk kunnen gaan zetten? We zien er naar uit om u te ontmoeten!

Informatie en aanmelding

Voor informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met Alex Cortenbach: wematch@stichting-binding.nl.

We Match deelnemer