Ondersteuning en advies

Voor ondernemers is er ondersteuning op diverse manieren. Heeft u vragen over het ondernemen? Neem dan contact op met de gemeente of met één van de ondernemersorganisaties in de gemeente Wijk bij Duurstede.

Contactpersoon gemeente

Marius Zweedijk (Beleidsadviseur Economische Zaken) is bij de gemeente dé contactpersoon voor het bedrijfsleven in de gemeente Wijk bij Duurstede. Hij zorgt voor de begeleiding en coördinatie van vragen en wijst bedrijven de weg in de gemeentelijke organisatie. 

Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0343-595 528 of via e-mail: info@wijkbijduurstede.nl.

Marius Zweedijk

Ondernemersorganisaties

  • OndernemersKring Wijk bij Duurstede (OKW)

De MKB ondernemers in Wijk bij Duurstede zijn verenigd in de OndernemersKring Wijk bij Duurstede.
Heeft u vragen over de OKW? Stuur een e-mail naar de heer Hardy Smit via het e-mailadres: info@okw-wbd.nl. Of kijk op de website van de OndernemersKring.

  • Winkeliersvereniging Hart van Wijk

De winkeliers in de binnenstad zijn verenigd in de winkeliersvereniging Hart van Wijk.
Kijk op de website van Hart van Wijk voor meer informatie over de winkeliersvereniging Hart van Wijk.

  • Winkeliersvereniging De Heul

De winkeliers in winkelcentrum De Heul zijn verenigd in winkeliersvereniging De Heul. Heeft u vragen  over de winkeliersvereniging De Heul? Stuur een e-mail naar de heer Marco Lakerveld via het e-mailadres: marcolakerveld74@gmail.com

  • Winkeliersvereniging De Horden

De winkeliers in winkelcentrum De Horden zijn verenigd in winkeliersvereniging De Horden.
Heeft u vragen heeft over de winkeliersvereniging De Horden? Stuur een e-mail naar de heer Paul Vernooij via het e-mailadres: info@vernooij.keurslager.nl.

  • Ondernemersvereniging Cothen

De MKB ondernemers in Cothen zijn verenigd in de Ondernemersvereniging Cothen (OVC).
Heeft u vragen heeft over de OVC? Stuur een e-mail naar de heer Peter van Dijk via het e-mailadres: vandijkvrieshuis@planet.nl.

  • Stichting Parkbeheer Wijk bij Duurstede

Voor het beheer op de bedrijventerreinen Broekweg en Langshaven werkt de gemeente samen met de Stichting Parkbeheer Wijk bij Duurstede (SPBW). Deze stichting zet zich in voor beveiliging, bewegwijzering en het algemene beheer van de bedrijventerreinen. Meer informatie over Stichting vindt u op de website van Stichting Parkbeheer Wijk bij Duurstede.

  • De Wijkse Werkplaats

De Wijkse Werkplaats is een initiatief van de gemeente Wijk bij Duurstede en de lokale ondernemersorganisaties. Doel van de Wijkse Werkplaats is mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk te krijgen. Dit zijn bijvoorbeeld mensen met een bijstandsuitkering, met een indicatie voor de sociale werkvoorziening en jonggehandicapten. Meer informatie vindt u op de website van de Wijkse Werkplaats.

  • Werkgeversservicepunt

Het Werkgeversservicepunt (WGSP) is het regionale advies- en servicepunt voor werkgevers en ondernemers. Het WGSP biedt u kosteloos professionele ondersteuning en advies op maat. Of het nu gaat om:

Wilt u weten waar u als werkgever rekening mee moet bij de uitvoering van de Participatiewet?  U bent bij het WGSP aan het juiste adres.

Meer informatie? Kijk op de website van het Werkgeversservicepunt of bel naar telefoonnummer 030-6929592.