Belastingen, automatische incasso

Belastingsamenwerking Rivierenland (BSR) voert de meeste lokale belastingen uit voor de gemeente Wijk bij Duurstede. Als u vragen heeft kunt u met hen contact opnemen.

De BSR is een samenwerkingsverband op het gebied van belastingen van Waterschap Rivierenland, Avri en de gemeenten Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Maasdriel, Montfoort, Neerijnen, Tiel, West Maas en Waal, Wijk bij Duurstede en IJsselstein.

Contactgegevens BSR:

Telefoonnummer: 0344-704704

Het bezoekadres is: De Blomoogerd 1 in Tiel.

Website BSR

Betalen via automatische incasso

De gemeentelijke belastingen kunt u op verschillende manieren betalen. U kunt het geld zelf overmaken, maar u kunt ook een automatische incasso instellen. Met een automatische incasso geeft u toestemming om het bedrag in termijnen van uw rekening af te schrijven.

Wilt u de machtiging wijzigen, bijvoorbeeld omdat u een ander rekeningnummer heeft? Of wilt u de automatische incasso stopzetten? Dan kunt u dat ook aangeven. U moet een geldig rekeningnummer doorgeven. Verandert uw rekeningnummer? Geef dit dan op tijd door.

Bij de aanslag van de gemeentelijke belasting zit een machtigingsformulier of een groene kaart. Gebruik het formulier of de kaart om de machtiging af te geven. Wilt u uw machtiging voor automatische incasso opheffen? Gebruik dan de rode kaart. Bent u het niet eens met het afgeschreven bedrag? Met de gele kaart trekt u de afschrijving in. Uw bank kan daar ook bij helpen.

Heeft u de groene, rode of gele kaart niet meer? U kunt gratis een nieuwe krijgen bij de gemeente.

Meer informatie vindt u op de
website van Belastingsamenwerking Rivierenland (BSR)

Telefoonnummer BSR: 0344-707704

Bezoekadres: De Blomboogerd 1, 4003 BX Tiel