Direct naar de hoofdinhoud van deze pagina

Gemeentegids

De digitale gemeentegids wordt u op een andere site aangeboden door FMR producties. Mocht u problemen ondervinden bij het raadplegen van de informatie in de gids of heeft u vragen, dan verzoeken wij u contact met de gemeente op te nemen via telefoonnummer 0343-595595. Wij helpen u dan verder. Heeft u wijzigingen voor de gemeentegids, ga dan naar de digitale gemeentegids en klik onderaan de webpagina bij 'Uw vermelding' op 'toevoegen' of een 'wijziging doorgeven'.

Bekijk de gemeentegids als e-book of via internet.

Er is per ongeluk een foutje geslopen in de gemeentegids 2018/2019. Op pagina 37 "Veilig wonen in Wijk bij Duurstede" staat onder het kopje Brandweerpost Cothen-Langbroek tussen haakjes: wordt in november 2018 opgeheven. Dit is uiteraard NIET het geval. Deze fout wordt zo spoedig mogelijk aangepast in de digitale versie van de gemeentegids. Onze excuses voor de eventuele verwarring die hierdoor is ontstaan.

Wie maakt de gemeentegids?

De realisatie, exploitatie en vormgeving van de gemeentegids en de plattegrond van de gemeente Wijk bij Duurstede is in handen van:

FMR Producties

Postbus 23

1780 AA Den Helder

telefoonnummer: 0223-661425

email: info@fmrproducties.nl

Helaas ontvangt de gemeente af en toe berichten dat mensen nepfacturen ontvangen van onbekende bedrijven die het doen voorkomen alsof zij handelen in opdracht van de gemeente Wijk bij Duurstede. Dit is NIET het geval. Voor eventuele advertenties in de gemeentegids of op de gemeentelijke plattegrond kunt u uitsluitend benaderd worden door FMR Producties.

Digitale gemeentegids Wijk bij Duurstede