Werkzaamheden Hordenweg

Asfalteringswerkzaamheden

Van maandag 17 april tot en met vrijdag 21 april 2023 voeren wij asfalteringswerkzaamheden uit aan de Hordenweg. Dit is tussen de rotonde met de Steenstraat en het kruispunt met de Gansfortstraat (zie de rode lijn op de plattegrond). Wij werken tussen 07.00 uur en 17.00 uur. 

Omleidingen

Tijdens de hele week: 

  • Autoverkeer vanaf de Steenstraat en Frankenweg naar de Hordenweg leiden we om via de Boterslootweg en Romeinenbaan.
  • Autoverkeer vanaf de Hordenweg en Middelweg Oost naar de Steenstraat en Frankenweg leiden we om via de Romeinenbaan en Boterslootweg. 
  • Om de brandweerpost bereikbaar te houden voor medewerkers per auto, sluiten we het fietspad aan de westkant af. Fietsers in zuidelijke richting moeten het fietspad aan de oostkant gebruiken. Zie ook de plattegrond.
  • Brandweerwagens hebben altijd doorgang in het werkvak. Hierop is onze werkwijze aangepast.

Openbaar Vervoer

Tijdens onze werkzaamheden kan de bus niet over de Hordenweg rijden. Hierdoor vervallen de bushaltes Amstel, Kempenaar, Engdijk en Engk/Frankenhof (richting Utrecht) tijdelijk. De bus rijdt in deze week via de Boterslootweg naar de Romeinenbaan. Bij de rotonde Romeinenbaan - Hordenweg brengen wij een tijdelijke bushalte met fietsenstallingen aan. De bushalte Engk/Frankenhof richting Utrecht komt tijdelijk langs de Steenstraat. Zie ook de plattegrond hieronder. 

Plattegrond omleidingen

Plattegrond bushaltes