Karin Menken

Wat leuk dat jullie van plan zijn te gaan trouwen. Aan deze voor jullie zo belangrijke dag lever ik graag een bijdrage. Een dag waarop jullie liefde gevierd wordt.

In een uitgebreid persoonlijk gesprek maak ik graag met jullie kennis en hoor wat jullie wensen zijn voor de ceremonie. Traditioneel, eigentijds, informeel, precies dat wat bij jullie past. Ik luister naar jullie verhalen en laat me inspireren door wat jullie beweegt.

Vanuit deze inspiratie schrijf ik een persoonlijke toespraak, waarin ik de essentie teruggeef.

Tijdens de ceremonie vertel ik met warmte en lichtheid, in een mooie balans tussen ernst en humor, jullie verhaal. Mijn enthousiasme, betrokkenheid en creativiteit zet ik graag in voor dit onvergetelijke moment, met jullie als stralend middelpunt.

Wie ik ben?

Mijn naam is Karin Menken en ik woon met plezier in het mooie Wijk bij Duurstede. Ik ben graag buiten in de natuur, wandelen, fietsen, fotograferen, pilates.

Vanuit mijn eigen bedrijf begeleid ik mensen om inhoud te geven aan bijzondere overgangsmomenten in het leven. Ik kan goed luisteren en straal rust uit. Mijn gevoel voor taal zet ik in met plezier in bij het schrijven van mijn teksten.

Als zangeres zing ik samen met een gitarist bij bijzondere gelegenheden.

Vanuit mijn brede palet aan ervaringen heb ik de kwaliteiten om er samen iets moois te van te maken.