Karin Menken

Wat leuk dat jullie van plan zijn te gaan trouwen. Een bijzondere dag ligt in het verschiet. Een dag waarop jullie de keuze voor elkaar, in het bijzijn van familie en vrienden, gaan bezegelen en bekrachtigen. Een dag waarop jullie liefde gevierd wordt.
Aan deze zo belangrijke en feestelijke dag lever ik als trouwambtenaar, BABS, graag een bijdrage.

In een uitgebreid persoonlijk gesprek maak ik graag met jullie kennis en bespreken we jullie wensen voor de ceremonie. Met aandacht luister ik naar jullie verhalen. Hoe hebben jullie elkaar leren kennen, wat spreekt je aan in de ander, wat bindt jullie samen, wat maakt jullie relatie zo goed? Vanuit deze inspiratie schrijf ik een mooie en persoonlijke toespraak, waarin ik de essentie teruggeef.

Tijdens de ceremonie vertel ik met warmte en lichtheid, in een mooie balans tussen ernst en humor, jullie verhaal. Bij mij krijg je geen standaardteksten. Mijn creativiteit, zorgvuldigheid en enthousiasme zet ik graag in voor dit onvergetelijke moment, met jullie als stralend middelpunt.

Wie ik ben?

Tenslotte stel ik mezelf graag voor. Ik ben Karin Menken en ik woon al heel lang met plezier in het mooie Wijk bij Duurstede. Ik kan goed luisteren en straal rust uit. Daarnaast ben ik graag buiten in de natuur. Ik houd van wandelen, fietsen, fotograferen, zingen en dansen.

Vanuit mijn eigen bedrijf Levenswending begeleid ik families bij het inhoud en vorm geven aan bijzondere sleutelmomenten in het leven. Mijn gevoel voor taal zet ik in met plezier in bij het schrijven van mijn teksten. Als zangeres zing ik samen met een gitarist bij intieme gelegenheden.