Ondernemersorganisaties

Hieronder vindt u een overzicht van de ondernemersorganisaties.

De OndernemersKring is een vereniging van ondernemers in de gemeente Wijk bij Duurstede en omstreken.

Bezoek de website van de OKW

Voor het beheer op de bedrijventerreinen Broekweg en Langshaven werkt de gemeente samen met de SPBW. Deze stichting zet zich in voor:

  • de beveiliging  
  • het algemene beheer
Lees meer op de website van SPBW

De Wijkse Werkplaats is een initiatief van de gemeente Wijk bij Duurstede en de lokale ondernemersorganisaties. Het doel is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk te krijgen. Dit zijn bijvoorbeeld:

  • mensen met een bijstandsuitkering
  • mensen met een indicatie voor de sociale werkvoorziening
  • jonggehandicapten
Website Wijkse werkplaats

Het WGSP is het regionale advies- en servicepunt voor werkgevers en ondernemers. Het WGSP biedt u kosteloos professionele ondersteuning en advies op maat. Of het nu gaat om:

Wilt u weten waar u als werkgever rekening mee moet bij de uitvoering van de Participatiewet?  U bent bij het WGSP aan het juiste adres.

Heeft u nog vragen?

Bel met: 030-692 95 92.

of kijk op de website van het WGSP Lees meer over: Participatiewet en WGSP

Het Ondernemersfonds is van, voor en door ondernemers en instellingen en geeft hen de kans om samen initiatieven op te zetten ter bevordering van een aantrekkelijk ondernemers-, werk- én leefklimaat in Wijk bij Duurstede. Bij het fonds kunt u een aanvraag indienen voor financiële ondersteuning bij dergelijke initiatieven.  Wilt u meer weten over de mogelijkheden en aanvraagprocedure? Kijk dan op de website van het Ondernemersfonds.