Gemeentegids

FMR Producties maakt voor de gemeente de digitale gemeentegids en de plattegrond.

  • Heeft u problemen bij het opzoeken van de informatie in de gids of heeft u vragen? Neem dan contact met de gemeente via 0343-595 595. Wij helpen u dan verder.
  • Heeft u wijzigingen voor de gemeentegids? Ga dan naar de digitale gemeentegids. Klik onderaan de webpagina bij 'Uw vermelding' op 'toevoegen' of een 'wijziging doorgeven'.

Bekijk de gemeentegids als e-book of via internet.

Heeft u liever een gemeentegids in huis?

Haal de gemeentegids dan op bij de balie van het Huis van de Gemeente.

FMR Producties is bereikbaar via:

  • Adres
    • Postbus 23
    • 1780 AA Den Helder
Bel met: 0223-661 425 of mail naar: info@fmrproducties.nl

Wees alert op fraude

Helaas ontvangt de gemeente af en toe berichten dat mensen een rekening ontvangen van onbekende bedrijven

Deze bedrijven doen alsof zij de rekening namens de gemeente Wijk bij Duurstede sturen. Dit is NIET het geval.

Alleen FMR Producties mag u benaderen voor eventuele advertenties in de gemeentegids of op de gemeentelijke plattegrond. FMR/LokaalTotaal komt altijd langs voor de verkoop van een advertentie in de gemeentegids. Op dit moment is Sibel van der Roest namens FMR af en toe aanwezig in onze gemeente. U kunt haar bellen over advertenties op telefoonnummer 06-38183254 of mail naar  info@fmrproducties.nl.

Het advies van FMR is om nooit zomaar in te stemmen met een advertentie die via e-mail of telefonisch moet worden bevestigd.

Heeft u het gevoel dat er iets niet klopt? Direct melden!

Regelmatig worden organisaties door oplichters benaderd om te adverteren in een uitgave van een gemeente. Wees hier alert op! Bent u benaderd en heeft u het gevoel dat er iets niet klopt? Dien een klacht in via de website van Fraudehelpdesk.