Online vragenlijst en verdiepend onderzoek

De gemeente werkt aan de Omgevingsvisie voor het stedelijk gebied. De mening van inwoners is hierbij natuurlijk belangrijk. Samen met inbreng van andere partijen en belangenorganisaties vormen zij de basis voor de Omgevingsvisie. Daarom konden alle inwoners van de gemeente deelnemen aan een van de meedenksessies, of ideeën delen in gesprek met medewerkers van de gemeente op straat of via een online vragenlijst.

In de maanden januari en februari 2020 kon u voor de eerste keer deelnemen aan een online enquête over de Omgevingsvisie

 In juni 2020 heeft de gemeente een aantal extra, verdiepende vragen gesteld via een online vragenlijst. Het gaat om uitdagingen voor de toekomst die inwoners belangrijk vinden, zoals ruimte voor groen, gezondheid, milieu, voldoende (betaalbare) woningen en voorzieningen. Waar moet de gemeente volgens u op inzetten?

De resultaten van de online vragenlijst en het verdiepende onderzoek zijn verzameld en gebundeld in een onderzoeksrapport en vindt u hieronder. Ook vindt u hier de infographics per kern.

Verdiepend onderzoek

Rapportage Onderzoek (juli 2020) (pdf, 8 MB) Toekomstige woonomgeving hele gemeente (pdf, 2 MB) Toekomstige woonomgeving Wijk (pdf, 6 MB) Toekomstige woonomgeving Cothen (pdf, 3 MB) Toekomstige woonomgeving Langbroek (pdf, 3 MB)

Online vragenlijst

Rapportage vragenlijst (februari 2020) (pdf, 7 MB) Mening omgevingsvisie inwoners Wijk (pdf, 1 MB) Mening omgevingsvisie inwoners Cothen (pdf, 1 MB) Mening omgevingsvisie inwoners Langbroek (pdf, 1 MB)