Atie Ewoldt

foto van de babs Atie Ewolt

Mijn naam is Atie Ewoldt en ik ben ambtenaar van de burgerlijke stand in Wijk bij Duurstede, Geldermalsen en ook in Tiel.

Dag bruidspaar, jullie zijn van plan om te gaan trouwen in Wijk bij Duurstede en op zoek naar een ambtenaar van de burgerlijke stand. Er zijn verschillende bijzondere locaties in Wijk bij Duurstede om te kunnen trouwen. Inmiddels heb ik zo'n 1.500 huwelijken mogen voltrekken. Jonge mensen, bruidsparen van middelbare leeftijd, mensen van hetzelfde geslacht, tweede huwelijken met en zonder kinderen.

Regelmatig krijg ik bruidsparen die speciaal naar mij vragen. Ik wil jullie huwelijk voltrekken op een manier die bij jullie past. Elk mens is uniek en dus ook elk bruidspaar! In een persoonlijke kennismaking hoop ik graag te horen wat jullie wensen zijn en ik vertel jullie over de gang van zaken tijdens de huwelijksvoltrekking. Met de bouwstenen van jullie eigen verhaal hoop ik een persoonlijke toespraak te maken voor op jullie trouwdag, waarin ook ruimte is voor humor!

Bruidspaar, voor jullie breekt er een spannende en mooie tijd aan met de voorbereidingen van jullie huwelijksdag. Het lijkt me geweldig om als “trouwambtenaar” een bijdrage te mogen leveren aan jullie bijzondere huwelijksdag.