Bep van der Linden-Dirksen

Foto babs Bep van der Linden

Mijn naam is Bep van der Linden-Dirksen, trouwambtenaar. Ik ben die betrokken, enthousiaste persoon die graag een bijdrage levert aan een van de mooiste dagen uit het leven van twee mensen.
Ik hou van verhalen. Van luisteren en van vertellen. Ik luister én vertel. Maar vooral: ik vertel jullie verhaal. Op een manier die bij jullie past. Traditioneel of juist niet. Maar altijd met passie, lichtheid, humor en warmte. Omdat jullie verhaal uniek is en jullie dag onvergetelijk moet zijn.

Ik ben een beëdigd trouwambtenaar. Zelf getrouwd. Wereldburger. Gek op honden. Reiziger. Autoliefhebber. Sportliefhebber. Leermeester. Boekenwurm. Regelaar. Perfectionist. Eigenwijs. Onafhankelijk. Rustig. Discreet. Positief. Gelukkig.

Werkwijze: in een uitgebreid persoonlijk gesprek, ga ik op zoek naar het verhaal achter jullie verhaal. Vervolgens laat ik mij inspireren door wat jullie beweegt en schrijf ik jullie verhaal. Tijdens de ceremonie geef ik dat terug op een wijze die persoonlijk en inspirerend is. Elk paar vraagt een persoonlijke en individuele aanpak. Op deze bijzondere dag is het dan ook heel belangrijk dat ik het huwelijk met persoonlijke aandacht op een vlotte en plezierige wijze kan voltrekken. Daartoe beschik ik m.i. over de volgende competenties: goede communicatieve vaardigheden, een positieve instelling, inlevingsvermogen, betrokkenheid, een flinke dosis creativiteit, improvisatievermogen, accuratesse en verantwoordelijkheidsgevoel.