Isabeth Mijnarends

Jullie hebben besloten te gaan trouwen of jullie partnerschap te laten registreren en dat wordt een feestelijke en onvergetelijke dag! Een dag waarin jullie emotionele verbintenis ook een wettelijke verbintenis wordt. En dat zal gevierd worden!

Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS) draag ik met veel plezier bij aan deze dag door het jullie eigen samenzijn te maken waarin jullie tot je recht komen en kunnen vieren wat voor jullie belangrijk is.

Door een persoonlijk gesprek met jullie en als dat gewenst is ook met getuigen en de ceremoniemeester, leer ik jullie levensverhaal kennen en maak ik dat tot het mijne. Jullie verhaal zal zo als een rode draad door de ceremonie lopen waarbij voor liefde, vriendschap, tradities, blijdschap, verdriet, humor en een serieus moment plek kan zijn. Op die manier draag ik bij aan jullie unieke en onvergetelijke dag. Ook voor de bijdrage van kinderen, muziek en andere verhalen is desgewenst plek.

Ik ben als BABS bij de gemeente Wijk bij Duurstede beëdigd door de rechtbank Utrecht. Willen jullie elders in Nederland trouwen of je partnerschap laten registreren dan is dat ook mogelijk en ben ik ‘BABS-voor-een-dag’.  

Ik verheug me erop een mooie bijdrage te leveren aan een unieke dag!