Jacomijn Zijlstra

Foto van trouwambtenaar Jacomijn Zijlstra

“…en wat is daarop jouw antwoord?”

Nog even, en dan mogen jullie hierop een volmondig “ja” zeggen!

Een prachtige dag ligt in het verschiet. Een dag waarop jullie de keuze voor elkaar in het bijzijn van de mensen die jullie lief hebben, gaan vastleggen. Dat wordt vast een dag met een gouden randje!

Als trouwambtenaar heb ik samen met mijn collega’s de eer om jullie huwelijk te mogen voltrekken. Jong of oud, man en vrouw, man en man, vrouw en vrouw, het maakt voor mij geen enkel verschil. Het draait immers om de liefde!

Ik vind het belangrijk dat jullie tijdens de huwelijksvoltrekking stralen en genieten, het moet jullie dag zijn. Een dag waarop jullie herinneringen maken voor het leven.

Ik leer jullie graag kennen tijdens een ontspannen en open gesprek. Welke weg hebben jullie bewandeld? Wat maakt dat jullie elkaar liefhebben? Tijdens dit gesprek luister ik met veel aandacht naar jullie unieke verhaal en speciale wensen.

Jullie verhaal wordt mijn leidraad voor de ceremonie, waarbij ik streef naar een warm en persoonlijk verhaal, waarbij jullie in het middelpunt staan.

Ik betrek met veel plezier jullie eventuele kinderen bij de ceremonie. Ook zij mogen in het zonnetje staan. Door hun ‘eigen’ akte te ondertekenen bijvoorbeeld, of net even een beetje extra aandacht te krijgen.

Ten slotte stel ik mijzelf graag voor. Ik ben Jacomijn Zijlstra-Kuiper en ben trotse moeder van twee opgroeiende kinderen. Ik werk in het basisonderwijs en doe dit met veel passie en plezier. Ik ben iemand die graag in contact staat met mensen, houd van gezelligheid en geniet van kleine dingen.

Ik woon in het prachtige Wijk bij Duurstede en ben met recht trots op deze mooie gemeente. 15 jaar geleden ben ik zelf in het huwelijksbootje gestapt. Dat was een grandioze dag! Als geen ander weet ik hoe mooi en intens deze dag kan zijn.

Ik kan niet wachten om dit als trouwambtenaar ook met jullie te beleven!