Lia Veluwenkamp

Mijn naam is Lia Veluwenkamp en ik woon sinds 1979 met mijn man en twee dochters in Wijk bij Duurstede. Toen mijn dochters wat ouder werden wilde ik graag weer wat gaan werken. In 1989 stond er een vacature in de krant. Daar werd een Ambtenaar van de Burgerlijke Stand gevraagd voor het voltrekken van huwelijken in de gemeente Wijk bij Duurstede. Ik heb daar op gesolliciteerd en tijdens mijn sollicitatie vroeg men waarom ik dit graag wilde.Mijn antwoord daarop was dat ik graag met mensen omga. Ik vind het leuk om iets voor mensen te mogen en kunnen betekenen.

En wat ik heel fijn vind is dat ik een steentje mag bijdragen aan de belangrijkste en de mooiste dag in hun leven, namelijk hun huwelijksdag.

Tot heden ben ik nog steeds BABS met heel wat huwelijken achter de rug en doe dit werk met nog evenveel plezier. Mijn beide dochters heb ik ook getrouwd. Dit was hele unieke en bijzondere ervaring. Dit waren mooie dagen om nooit meer te vergeten waar wij met z’n allen met plezier op terug kunnen kijken.

Ik hoop dat, als ik jullie huwelijk mag voltrekken,  jullie dag ook een dag mag zijn om nooit meer te vergeten, een dag waarop jullie met liefde en plezier op terug kunnen kijken en tegen elkaar kunnen zeggen: “Wij zijn blij dat Lia Veluwenkamp onze BABS is geweest.”