Steven Verhaar

Gemeenteraadslid voor Lokaal Liberaal

Foto Steven Verhaar

Contactgegevens

E-mail: haverste@gmail.com

Nevenfuncties (inclusief beroep)

Betaald:

  • Account director bij Hienfeld

Onbetaald:

  • Algemeen bestuurslid Rotterdam Maritime Services Community

Wat is voor jou de reden geweest om raadslid te worden? En waarom juist van de fractie waarvan je lid bent?

Ik ben raadslid geworden, omdat ik graag mijn bedrage wil leveren aan een mooie en gezonde gemeente. Onze gemeente is een heerlijke plek om te wonen (en te werken). Dat moeten we vooral zo houden. De idealen die Lokaal Liberaal heeft, sluiten volledig aan bij mijn ideeën. Ik ben er trots op fractielid te zijn van een partij met het beste programma voor de gemeente Wijk bij Duurstede. Wij zijn loyaal waar het kan, kritisch waar het moet, altijd constructief. Met deze instelling help je onze gemeente verder.

Welke onderwerpen hebben vooral jouw belangstelling en waarom?

Eigenlijk ben ik vrij breed geïnteresseerd, maar omdat we binnen onze fractie de onderwerpen verdeeld hebben, ligt mijn belangstelling momenteel vooral bij klimaat en milieu. Hoe kunnen we vanuit onze gemeente een degelijke bijdrage leveren aan de klimaatdoelstellingen? Met realisme en op zo’n manier, dat we onze prachtige omgeving niet al te veel aantasten. 

Waar kunnen we  jou voor wakker maken en waarom?

In de weinige nachtrust die ik heb, slaap ik het liefste door! Maar als je me dan toch wakker maakt, dan bij het ochtendgloren in de zomer. Gaan we samen een lekker motorritje door ons buitengebied maken!