Renovatie Wethouder C.E.Th. Vernooijstraat

Vragenlijst Wethouder C.E.Th. Vernooijstraat

Wij nodigen u graag uit om mee te doen aan een vragenlijst. Deze gaat over de openbare ruimte van uw straat, de Wethouder C.E.Th. Vernooijstraat. Wat vindt u van deze straat? Voelt u zich hier veilig als voetganger, als fietser, als automobilist? Wat vindt u fijn aan de straat en wat zou u liever anders zien? Dit is zomaar een greep uit de vragen die wij u graag willen stellen.

Waarom houden we deze vragenlijst?

De gemeente heeft de Wethouder C.E.Th. Vernooijstraat op de planning staan voor een opknapbeurt. 

Om welk gebied gaat het?

In het kaartje staat een rode lijn om het gebied waar het ongeveer over gaat. Het gaat daarbij om de openbare ruimte: de rijbaan, voetpaden, bomen en de groenstroken. Op dit moment is het project in een verkennende fase. Hierbij onderzoeken we wat er allemaal nodig is binnen het projectgebied.

Kaartje renovatiegebied

Uw reacties helpen ons verder bij het ontwerp

Er is nog geen ontwerp gemaakt, want het is fijn als we eerst van u reacties krijgen. Dan krijgen we een idee hoe u nu de inrichting van de straat ervaart. En ook wat uw wensen en ideeën zijn voor een nieuwe inrichting. Dankzij de vragenlijst proberen we dat goed in beeld te krijgen. Pas daarna gaan we aan de slag om een eerste ontwerp te maken.

We werken toe naar een schetsontwerp met uw ideeën en wensen 

Wij zoeken naar de beste inrichting van de rijbaan, voetpaden, bomen en groen in uw straat. Dat doen we in de fase, waarin we een ontwerp maken. Dit gebeurt bijvoorbeeld met de informatie die u ons gaf door de vragenlijst in te vullen. We onderzoeken daarbij of uw nieuwe ideeën en/of wensen haalbaar zijn. Het doel is om zo het schetsontwerp te maken.

Op een later moment krijgt u een uitnodiging. Daarin vragen we u om mee te denken over de verdere uitwerking van het schetsontwerp van uw straat.

Hoe kunt u meedoen aan de vragenlijst?

Klik op onderstaande groene button. U kunt tot en met 30 november 2023 de vragenlijst invullen of opsturen.

We zijn natuurlijk erg blij als u de moeite neemt om de vragen te beantwoorden. En uw straat kan door uw ideeën of wensen straks nog mooier worden! 

Alvast hartelijk dank voor uw tijd en moeite.

Direct naar de vragenlijst