Plan Kerkdwarsweg in Cothen

Een kleinschalig bouwproject op een unieke locatie op de plek van de voormalige brandweergarage aan de Kerkdwarsweg in Cothen. Op deze locatie kunt u uw droomwoning (laten) bouwen. Bijvoorbeeld een vrijstaande woning met garage en achtertuin direct aan de Kromme Rijn of een kleinere twee-onder-een-kapwoning. Of u laat uw eigen woning ontwerpen en bouwen binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan.

Op de direct aan de Kromme Rijn gesitueerde kavel A is een optie genomen. Daardoor is hij op dit moment niet beschikbaar.

Op de verkavelingstekening (pdf, 2 MB) kunt u zien waar de kavel precies ligt en wat de afmetingen zijn. De prijs van kavel A is in onderstaande lijst opgenomen. De prijs van de kavel is inclusief BTW omdat de gemeente al sloopwerkzaamheden heeft uitgevoerd. Overdrachtsbelasting is daarmee niet meer van toepassing.

Kavels B en C zijn verkocht en deze kavels zijn rond de zomer van 2020 bebouwd. Op kavel B staat een vrijstaande woning en op kavel C een twee-onder-een-kapwoning.

Kavelprijs

Kavelprijzen Kerkdwarsweg d.d. 4 februari 2019
Kavelnummer Oppervlakte m2 Kavelprijs incl. BTW Woningtype
A 468 € 355.680 2^1 kap / vrijstaand
De bovenstaande prijs van de kavel is inclusief BTW omdat de gemeente al sloopwerkzaamheden heeft uitgevoerd. Overdrachtsbelasting is daarmee niet meer van toepassing.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met Jan Veenstra, projectmanager bij de gemeente Wijk bij Duurstede. 

Stel uw vraag via het contactformulier of bel met: 0343-595 595