Evenementen en koopzondagen

De gemeente Wijk bij Duurstede staat bekend om de vele activiteiten die er georganiseerd worden. Deze activiteiten maken de kernen tot een bruisend geheel!

Evenementenkalender

VVV Kromme Rijnstreek

Op de website van VVV Kromme Rijnstreek vindt u heel veel toeristische informatie over de streek.

VVV Kromme Rijnstreek: "De Kromme Rijnstreek is het buiten van Utrecht. Het rivierenlandschap ontmoet hier de Utrechtse Heuvelrug. Landgoederen, uitgestrekte natuur, fruitboomgaarden, de Kromme Rijn, weilanden, cultuurhistorie en de uiterwaarden langs de Lek, u vindt het allemaal op fietsafstand van Utrecht"

Op de website van de VVV Kromme Rijnstreek vindt u ook informatie over:

De uitagenda

Op de website van de VVV Kromme Rijnstreek vindt u de uitagenda. Hier staan allerlei activiteiten op voor iedereen die zin heeft om erop uit te gaan!

Een greep uit de evenementen

Wilt u een indruk krijgen van wat er zoal in de gemeente wordt georganiseerd? Bekijk de pagina "een greep uit de evenementen". We hopen dat u enthousiast wordt en eens naar Wijk bij Duurstede, Cothen of Langbroek komt.

Parkeren tijdens evenementen

Parkeren in de gemeente Wijk bij Duurstede is gratis. Op onderstaande kaart staat aangegeven waar u tijdens evenementen mag parkeren.

Let op: in de binnenstad en woonwijken geldt een parkeerverbodszone. Parkeren is alleen toegestaan op de daartoe aangewezen parkeergelegenheden.

Meest recente verkeersmaatregelen Kaart parkeren tijdens evenementen (jpg, 189 KB)

Wanneer zijn er koopzondagen in Wijk bij Duurstede?

  • Elke eerste zondag van de maand.
  • Op de zondagen waarop er evenementen in en rond de binnenstad van Wijk bij Duurstede zijn.

Op de website van VVV Kromme Rijnstreek vindt u alle evenementen in Wijk bij Duurstede en de regio.